Dark Souls III: The Fire Fades Edition är ute nu

Dark Souls III: The Fire Fades Edition är ute nu

Förra våren släpptes From Softwares bombastiska actionrollspel Dark Souls III. Vår recensent Joakim Kilman delade ut det finfina betyget 88 % och beskrev spelet som en “värdig avslutning på en storslagen trilogi”.

Tonen hårdnade dock under hösten med den kompetenta men anonyma expansionen Ashes of Ariandel (63 %) innan det fortfarande rätt färska The Ringed City (70 %) bjöd på en riktigt hård utmaning som avslutning på en spelserie som en gång i tiden skapade sig ett namn just tack vare den höga svårighetsgraden.

Nu har Bandai Namco släppt en komplett samlingsutgåva kallad Dark Souls III: The Fire Fades Edition som innehåller moderspelet och de båda expansionerna. Det föreslagna priset för pc-utgåvan är 50 euro, men av någon bisarr anledning tycks den bara säljas i fysiska exemplar.

Steam kostar basspelet fortfarande 60 euro och den billigaste summan för att få med båda expansionerna är 85 euro, men vem vet, kanske Fire Fades Edition (eller åtminstone dess prislapp) även hittar till Valves onlinebutik under dagen.

Här är trailern för Dark Souls III: The Fire Fades Edition.

Dark Souls III – PS4/XB1/PC – Our curse (The Fire Fades Edition English Trailer)

Dark Souls III: The Fire Fades Edition is out now on PS4, XB1 and PC! Get the complete package including Dark Souls III and its two expansions: Ashes of Ariandel and The Ringed City. Like us: https://www.facebook.com/darksouls Follow us: https://twitter.com/darksoulsgame Visit us: https://www.bandainamcoent.eu

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts