Call of Duty: WWII är officiellt

Call of Duty: WWII är officiellt

Nästa del i den till synes odödliga Call of Duty-serien har till slut blivit officiellt bekräftad efter några veckor av idoga rykten och hyfsat pålitliga läckor.

Call of Duty: WWII heter det och som namnet antyder (och som Eurogamer rapporterade redan förra månaden) är det en återgång till seriens rötter i andra världskriget för första gången sedan World at War som släpptes 2008. Bakom utveckligen står Sledgehammer Games som tidigare skapat Call of Duty: Modern Warfare 3 och Call of Duty: Advanced Warfare.

I nuläget är det här i princip allt vi med säkerhet vet om projektet, men mer information kommer att utannonseras under en livestream som sker nästa onsdag, den 26e april. Just nu kan du ta dig till den officiella hemsidan som visar en nedräkning till streamen, samt ger dig chansen att stirra på den första promo-bilden.

När vi vet mer kommer vi givetvis att göra er varse ögonaböj.

About The Author

Före detta Stockholmare som älskar pixlar, postmodernitet och pretentioner. Bor numera i England med en katt och fler Mario-figurer än någon rimlig människor borde ha. Är fin som jag är.

Related posts