Besiege introducerar multiplayer och nivåeditor i höst

Besiege introducerar multiplayer och nivåeditor i höst

Det fysikbaserade pussel- och byggspelet Besiege lanserades som early access i början av 2015 och kan i dagsläget inhandlas för överkomliga 5 euro och 59 cent på Steam. Över två år senare är Spiderling Studios lekfulla spel fortfarande inte “klart”, men den nya uppdateringen Multiverse tar det förhoppningsvis väldigt mycket närmare mållinjen.

Multiverse kommer lastat med två väldigt viktiga och efterlängtade nyheter: multiplayer och en nivåeditor. Multiplayerdelen har stöd för upp till åtta spelare, och man kommer kunna skapa nivåer i realtid tillsammans med andra. Multiverse-uppdateringen är dock tyvärr långt ifrån klar, och utvecklingsteamet siktar därför på en lansering någon gång under det tredje kvartalet.

Om man å andra sidan vill ha något nytt till spelet precis nu behöver man tack och lov inte gå tomhänt. Två nya nivåer har lagts till i Valfross-kampanjen, och ni ser en skärmdump från en av dem här ovan. Själv har jag aldrig spelat Besiege men är ganska övertygad om att jag skulle gilla dess till synes ändlösa kreativitet.

Här är den nya trailern för Multiverse-uppdateringen till Besiege. En Q&A kring ämnet hittas på den officiella hemsidan.

Besiege Multiverse Trailer – Multiplayer & Level Editor Update

Announcement for the upcoming Besiege Multiverse update: The multiplayer and level editor addition to the medieval siege machine physics builder currently in development.

 

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts