Benoît Sokal packar upp samlarutgåvan av Syberia 3

Benoît Sokal packar upp samlarutgåvan av Syberia 3

Benoît Sokals efterlängtade äventyrsspel Syberia 3 släpps den 20 april (efter att ha blivit försenat med över fyra månader) och nu har den gode belgaren bänkat sig framför Youtube för att presentera den rätt imponerande samlarutgåvan av spelet.

Den innehåller en affisch, två litografier med concept art från spelet, en artbook, en serietidning skriven av Benoîts son Hugo som detaljer händelser som äger rum parallellt med Syberia 3, en nedladdningskod till spelets soundtrack i mp3-format, en lyxig samlarfigur och slutligen även själva spelet (det vore ju allt bra tossigt om man hade glömt bort det).

Vi har skrivit om Syberia 3 både en och annan gång tidigare. I slutet av mars fick vi en ny storytrailer, och förra sommaren slängde vi ett öga på ett gäng officiella skärmdumpar och en åtta minuter lång gameplaysekvens. Syberia 2 släpptes redan 2004, så att påstå att väntan varit lång och svår för seriens fans känns som en rätt stor underdrift. Trots det långa glappet mellan spelen kommer ändå Sharon Mann återvända i rollen som Kate Walker, Syberia-seriens huvudroll.

Här är Benoît Sokals unboxing-video och på bilden ovan listas innehållet i sin helhet.

Collector’s Edition unboxing of Syberia 3 by Benoit Sokal

Benoît Sokal presents the Syberia 3 ‘s Collector’s Edition. Subtitles are available in: German, English, Spanish, French, Polish and Russian.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts