Anmäl dig till den öppna Dawn of War 3-betan

Anmäl dig till den öppna Dawn of War 3-betan

Snart är det äntligen dags för Relic Entertainments efterlängtade Warhammer 40k-fest – Dawn of War 3 släpps den 27 april, om exakt tre veckor, men innan dess kommer en öppen beta ordnas mellan fredagen den 21 april och måndagen därpå. Du kan anmäla dig här, och om du har några brännande, specifika frågor om det hela har Relic Entertainment även snickrat ihop en förträfflig liten FAQ.

I korthet kommer den öppna betan ge tillgång till alla tre spelbara fraktioner: Space Marines, Eldar och Orks. Alla tre fraktioner kommer ha tillgång till fem elitenheter var (15 totalt), en siffra som i fullversionen av spelet kommer utökas till nio per sida (27 totalt). Det begränsade utbudet genomsyrar också doktrinerna (18 i betan, 60 i fullversionen) och kartorna (tre i betan, åtta i fullversionen). Personlig tycker jag det här är en lite udda approach med tanke på att allt innehåll med största säkerhet är redo, och att det här är den sista chansen för Relic Entertainment att genomföra balansförändringar innan lanseringen.

För att kunna delta i betan måste man även ha ett Relic Link-konto, varpå man kommer skickas en unik betakod från och med den 12 april och framåt. Den öppna betan kommer i sin tur kunna preloadas från och med den 18 april, men alla framsteg man gör i den nollställs vid releasen av fullversionen. Sytemkraven för Dawn of War 3 hittar ni här och en överblick av spelets multiplayerdel finnes här. Om det inte räcker kan ni kolla in Relics egna multiplayertutorial nedan tillsammans med en ny multiplayerfokuserad trailer.

Fog of War #3 – Multiplayer Tutorial

We’re just a few short weeks away from release, and the time has come for players to dive into the intense combat of multiplayer with the upcoming Open Beta. But first, let’s talk about multiplayer objectives so you’re armed with the necessary knowledge to best your opponents in 1v1, 2v2, and 3v3 matches!

Dawn of War III: Assemble Your Troops Online – PEGI edited version

Get ready to wreak havoc in the Dawn of War III multiplayer. Join forces online and forge new alliances – or turn the tables on your new ‘friends’ as they become foes in explosive, chaotic and competitive maps. Embrace the escalating brutality of galactic warfare as you lead elite hero units and colossal armies to victory, or oblivion.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts