Afterwork på redaktionen (28 april – 1 maj)

Afterwork på redaktionen (28 april – 1 maj)

Denna vecka har gått i skräckens tecken, där vi har recenserat de skrämmande titlarna Little Nightmares, The Walking Dead: A New Frontier – Episode 4 (säg det snabbt fem gånger!) och nu senast Outlast 2. Inget av spelen är något mästerverk, men behöver du en dos skräck såhär på vårkanten kan vi glatt rekommendera allihop.

I helgen vankas dock inga läskigheter (förutom Fredriks hemska insikt att han kommer klara Breath of the Wild inom en snar framtid och därmed inte känner någon mening med någonting längre), utan detta är vad vi kommer att hitta på de närmaste dagarna:

Jerry Fogselius
Denna helg tillbringar jag i sällskap med ett krypskyttegevär kring den rysk-ukrainska gränsen, där jag smyger omkring och prickar fiender i Sniper Ghost Warrior 3. Recensionen dyker upp här på sajten i mitten av nästa vecka!

Joakim Kilman
Jag hade tänkt vara lite lagom ledig, men det vetefan om jag har tid med. Jag ska spela lite The Sexy Brutale och tycka saker om det. Sedan tror jag att jag lovat göra en massa saker jag glömt bort vad det är. Ska bli spännande att se vilka som blir arga på mig när det visar sig vad det är.

Mattias Frost
Jag pustar ut efter dödstenta och fortsätter min resa i Fifa 17. Min stabbiga lilla forward “Bullen” har gått från Kalmar FF via Schweiziska ligan och Bundesliga till bottenlaget Derby County i Premier League. Där blir han av oförklarlig anledning alltid utbytt av tränaren, trots att han leder skytteligan och gör minst ett mål varje match.

Benny Holmström
Så många spel så lite tid! Den här helgen tänkte jag dock isolera mig tillsammans med min Playstation 4 och Persona 5, ett spel som jag fortfarande bara lyckats ta mig femton timmar in i. Dessutom tänkte jag börja se om Death Note som jag nyligen inhandlade på blu-ray. Det är nästan tio år sedan sist så är på tiden med ett återbesök.

Elinor Hägg
Helgen kommer spenderas på en plats utan internet. Ja, ni läste rätt, det finns fortfarande sådana. Till exempel hemma hos min mormor i Finland. Och eftersom jag såklart vältajmat planerat in mitt besök en månad innan fri roaming i EU införs får jag hålla mig till analoga spel i helgen. Som det sociala spelet till exempel.

Charlie Mårtensson
Åker iväg till Amsterdam i helgen, för mys med vänner och återförening med en gammal internetkompis som jag inte sett på många år. Kan vara bra att bekräfta att han fortfarande finns på riktigt, och inte bara är en glitch in the matrix.

Fredrik Eriksson
De tre första säsongerna av Skam såg vi färdigt på typ två sekunder och nu känns alla andra serier meningslösa. Visserligen pågår fjärde säsongen men ett avsnitt i veckan är ju inte direkt som gjort för att bingekolla. (Sana är dock drittcool.) Dessutom, som om det inte är nog med en separationsångest: jag har nog bara några timmar kvar av Breath of the Wild. Den här helgen ska jag således försöka finna ny mening med mitt popkulturliv. Och ja, just det: Evak forever!

Rikard Olsson
Jag känner mig så trött precis hela tiden, så jag kan verkligen inte lova att jag kommer göra något annat än att befinna mig i horisontalläge med en skål jordnötter på armlängds avstånd och en fet spellista med alla Key & Peele-avsnitt framför mig. Jag menar, visst, det vore ju kanske najs att testa What Remains of Edith Finch, men, alltså, liksom… Orka.

Thomas Petersson
Det här är jag. Jag är stor. Jag är också chef, så jag får vara stor. Jag kan också möjligtvis inte riktigt ha koll på hur min kollega förminskat de övriga medarbetarbilderna då det ser helt konstigt ut i vår WordPressmodul. Därför förblir jag stor och man får antingen gilla det eller inte. I helgen står såga ved och göra klart vändplatsen överst på listan. Är man en hemmansägare så är man. Det blir också lite jobb och kanske lite spel. Den sista timmen i To the moon gäckar mig fortfarande och Battlegrounds lämpar sig riktigt illa för sent kvällsspelande. Är man Pappan som tittar till Son #2 (TM) när denne gråter funkar inte spel man inte kan pausa något vidare. Sedan är det långhelg också. Som egenföretagare gillar man inte långhelger, men det får väl. Vem vet, solen kanske rentav lyser lite i helgen? Kanske man rentav kan klämma in årets första cykelpass?! Så många kansken! Hellre än måsten, i och för sig.

About The Author

Sveriges STÖRSTA tidning om pc-spel.

Related posts