Afterwork på redaktionen (21-23 april)

Afterwork på redaktionen (21-23 april)

Denna vecka har vi recenserat Relics MOBA-doftande uppföljare Warhammer 40 000: Dawn of War III (länk!) och även fått återse Bikern Ben i Full Trhottle Remastered (länk!) Dessutom har vi alla dreglat över Battlefront II-trailern, och våra tankar om DICE:s uppföljare kan du läsa i denna matiga artikel.

Nu är det dock helg och helt andra äventyr väntar! Detta är vad vi på PC Gamer kommer ha för oss i vårsolen de närmsta dagarna:

Rikard Olsson
Jag känner att det börjar bli dags att återvända till Overwatch. Några månader har gått, säsonger har passerat revy och nya karaktärer har anlänt, så det känns som att jag nu är en främling i min gamla hemstad. Utöver det så har en arbetskamrat försökt övertala mig att följa med honom ner i fördärvet som kallas World of Tanks och mina ursäkter börjar bli alltmer verkningslösa. Om ni inte hör av mig igen så vet ni alltså vad som har hänt. Säg till min familj att jag älskar dem.

Joakim Kilman
Jag hade tänkt kolla in nya Mystery Science Theater 3000, men Netflix har inte lagt upp den här än. Istället blir det Get Out på bio. I spelväg blir det nog lite Diablo 3. Nya necromancer-klassen beta-testas, och jag är nyfiken. Utöver det tänkte jag läsa bok om Commodore och kanske släpa fram min gamla Amiga igen.

Fredrik Eriksson
Jag och sambon är sist på bollen och har fått Skamfeber. Nu väntar Noora och andra säsongen. “Skam” är verkligen rätt namn, för man vrider, vänder sig och blir alldeles tomatröd i ansiktet. Samtidigt sitter man (jag) där och vill vara en norsk 16-årig flicka och vara med i Pepsi Max-gänget, smida russebuss-planer och kalla en random gutt för drittsekk. Hade den där serien funnits när jag var tonåring hade jag känt mig lite mindre konstig och mycket mer norsk.

Thomas Petersson
VAB och diverse möten hjälptes åt att sätta en bitboll runt huvudet på mig, knuffade mig omilt framåt och resten är historia. Därför kommer helgen utgöras av mer jobb än jag egentligen tänkt. Nästa vecka skickas nästa nummer av succémagasinet Svenska PC Gamer till tryck, och ni vill ju ha saker på de där sidorna, tänker jag.

För att låta lite mindre ointressant tänker jag också försöka spela lite Battlegrounds, kanske köra traktor som en galning genom resterna av majsfältet Svenne i Rösbacka lämnade kvar i höstas, elda upp påskrishögen grannen kapitalt misslyckades med på Påskafton (femton vuxna personer har inte sett så malplacerade ut sedan slaget vid Gallipoli), såga ved, hämta en toastol och fixa färdigt vår vändplats med traktorgrävaren. “Mindre ointressant” sade Bull.

Elinor Hägg
Förutom att hitta alla power cells och därmed komma åt den förhistoriska odödlighetspansardräkten i Horizon Zero Dawn ska jag co-oppa loss med alla jag känner i mitt nya favoritspel Chicken Scream. En simpel plattformare där du är en kyckling som bara rör på sig om du sjunger för eller pratar med den. För att hoppa måste du skrika. Perfekt för två spelare, en sjunger och den andra skriker.

Jerry Fogselius
Denna helg måste jag väl offra mig och äta upp allt påskgodis som blev kvar sedan förra helgen. Alla andra inplanerade aktiviteter känns oviktiga i jämförelse. Tja, förutom att utforska mer i The Legend of Zelda: Breath of the Wild förstås. Det är utan tvekan det bästa spel jag har kört i år, än så länge.

Benny Holmström
I helgen kommer jag återbesöka gamla goda Planescape: Torment i och med nyligen lanserade Enhanced Edition. Jag ser fram emot det ganska rejält eftersom jag fortfarande klassar originalet som ett av de bästa spelen någonsin, även om jag inte spelat det på över tio år. Håller det ännu? Snart vet jag!

Mats Nylund
Inget kan få mig att tycka att stunthopp och knarkfester är en lämplig sysselsättning för en elitsoldat. Men jag vill bara ha mer av Ghost Recon: Wildlands, så jag antar att jag får plåga mig igenom Narco Road-expansionen den här helgen trots allt.

Mattias Frost
Jag ska träna överkropp på gym och spela The Binding of Isaac: Rebirth.

About The Author

Sveriges STÖRSTA tidning om pc-spel.

Related posts