Afterwork på redaktionen (14-17 april)

Afterwork på redaktionen (14-17 april)

Påsken är här! För oss på redaktionen innebär det massor av extra speltid, utöver allt obligatoriskt påskmustdrickande och – för Elinors del – märkliga, ockulta påskritualer tillsammans med familjen. Detta är vad vi på PC Gamer kommer hitta på under påskhelgen:

Benny Holmström
Jag äter japanskt i påsk i form av pc-versionen av Bayonetta och Persona 5 på konsol. Det förstnämnda har jag inte startat ännu, men det sistnämnda har jag spelat i 15 timmar och är fullständigt förälskad (även om det fortfarande har en bra bit upp till Persona 4, men det är å andra sidan ett av världens bästa spel och har en närmast orubblig plats i mitt hjärta). I övrigt är det återigen formel 1-helg (jo, jag vet, väldigt spännande!) så det blir förmodligen ett och annat påskägg i soffan hos föräldrarna.

Jerry Fogselius
Efter en vecka fylld av sjukdom, ska jag nu försöka se till att bli frisk nog för att orka moffa påskmat i helgen. Bästa receptet för att bli av med hosta och halsvirus? The Legend of Zelda: Breath of the Wild! Jag kunde inte längre stå emot alla lovord, utan slog på stort och skaffade en Switch (ljuvlig maskin!) tillsammans med ett av världens förmodligen bästa lanseringsspel. Senast jag skaffade en konsol för att kunna spela ett enda spel, hette huvudpersonen Master Chief. Efter tio timmar i Links sällskap har jag knappt upptäckt en bråkdel i Breath of the Wild, men jag är redan kär i denna senaste inkarnation av Hyrule.

Elinor Hägg
I påsk tänker jag sura över att jag inte har råd att crafta alla nya quest-legendaries i Hearthstones nya expansion Journey to Un’Goro samt försöka vinna årets påskäggsjakt med släkten. Jag förlorade ju den årliga potatiskarvartävlingen i julas så jag känner att en revansch är på sin plats.

Joakim Kilman
Påsken kommer spenderas i sällskap med Jesus, förstås. Dels ska jag skratta åt komediserien Black Jesus, som jag lyckats missa ända tills nu. Och dels ska jag spela återuppståndna hela kor i form av remastrade versioner av Planescape Torment och Full Throttle. Det är ungefär så religiös jag överhuvudtaget kan bli. Förmodligen kommer jag också gnaska ägg, dricka must och vägra öppna dörren för barn som vill sno mitt surt förvärvade godis.

Mattias Frost
Nu ska jag äntligen passa på att vara Helt Jävla Ledig™ i fyra dagar. Då blir det återhämtning i form av Fifa 17 där jag försöker ta min feta lilla forward “Bullen” till Champions League. Både jag och Bullen lär äta alldeles för många dragéägg och misslyckas med allt vi tar oss för.

Fredrik Eriksson
Helt Jävla Ledig™ är bra. Det ska jag också vara. Har spelat galna 120 timmar Zelda och börjar eventuellt/kanske/möjligen ana något slut. Jag är dessutom gräsänkling – det är inte gräsligt. Medan alla blir fulla på påskmust stänger jag in mig och tar egentid.  Och blir också full på påskmust.

Mats Nylund
Eftersom jag för omväxlings skull faktiskt är ledig i påskhelgen, kommer jag med största säkerhet att samla ännu något tiotusental pluppar i Mass Effect: Andromeda. Därefter kommer jag motvilligt att ta mig an själva storyn, i förhoppning om att ännu fler pluppar väntar på andra sidan av nästa stora uppdrag. Jag hade gjort detsamma i Ghost Recon: Wildlands, men det finns inga pluppar kvar! Och så kommer jag givetvis att käka ägg tills jag kräks, hemma hos mamma.

About The Author

Sveriges STÖRSTA tidning om pc-spel.

Related posts