10 saker du vill veta om Sniper Ghost Warrior 3

10 saker du vill veta om Sniper Ghost Warrior 3

Jag har skrivit en bra bit över 1300 nyhetsartiklar för den här sidan sedan jag började jobba för PC Gamer förra sommaren. Ja, på riktigt. Hur många procent av dessa nyheter som handlar om trailers i en eller annan form vågar jag inte riktigt gissa mig till. Men ska vi säga 70 procent på en höft? Mer?

Oftast säger en trailer inte överdrivet mycket. Vi får lite musik, några gameplayklipp och reklam för förhandsbeställningsbonusar mot slutet. Det här leder oftast till att jag väljer att undersöka speltiteln i fråga på Wikipedia för att skriva några rader om utvecklingens historik eller spelets föregångare istället. Inget av det kommer bli nödvändigt den här gången, för den nya Sniper Ghost Warrior 3-trailern kan vara en av de mest informativa jag någonsin sett. Se och lär kära utvecklare, det är så här det ska göras!

Vi presenteras för 10 saker man kan veta om Sniper Ghost Warrior 3. Vi får exempel på den öppna världen på den georgiska sidan av gränsen till Ryssland, uppdelad i tre distinkta regioner. Sedan tas vi med till spelarens safe house där man kan köpa vapen, crafta föremål och sova för att hela skador mellan uppdragen.

Scout mode påminner om undersökningssekvenserna från The Witcher 3 eller Rocksteadys Arkham-spel, och man kan följa fotspår genom naturen eller räkna ut en kulas avfyrningsvinkel. Inför varje uppdrag får man välja vilka vapen man vill ha med sig, ett krypskyttegevär med valbara attachments och skins, ett sekundärt vapen (maskingevär, hagelbössa eller pilbåge) och slutligen en pistol för de situationer där allt annat skitit sig.

Scout mode kan även användas för att hitta alternativa vägar i miljöerna, oftast i form av Uncharted-doftande avsatser som leder uppför klippväggar. Storyn i Sniper Ghost Warrior 3 beskrivs som “personlig” och tacklar ämnen som “brödraskap, tro och svek”. Spelet verkar erbjuda en rätt förlåtande svårighetsgrad för de som bara vill ha ett roligt actionspel, men för de som tar sitt snajpande på allvar kan man förminska både HUD:en och scout modes funktionalitet i challenge mode.

Här måste man även ta i beaktande en realistisk vapenmodell (komplett med kulor som påverkas av gravitationen) och frånvaron av regenererande hälsa. För dig som undrar innehåller även Sniper Ghost Warrior 3 kameravinklar som följer dina kulors väg in i huvudet på elaka människor.

Slutligen får vi exempel på spelarens personliga drönares användningsområden. Man kan flyga omkring och tagga både fiender och föremål i Ghost Recon: Wildlands-stil, och spelet uppmanar hela tiden till kreativt spelande. Bland annat kan man köra in bilar i baser och spränga dem, eller så kan man förhöra fiender för att få mer information om omgivningen.

Sniper Ghost Warrior 3 släpps imorgon, den 25 april. Här är den nya och fantastiska trailern.

TOP 10 Things to Know About Sniper Ghost Warrior 3

Top 10 Things to Know About Sniper Ghost Warrior 3. Use These Tips Before Deploying Into the Republic of Georgia. As seen in the video, there are plenty of ways to play the game that cover a variety of styles.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts