Vikingaspelet The Great Whale Road släpps snart

Vikingaspelet The Great Whale Road släpps snart

The Great Whale Road är ett spel om danska vikingar. Du försöker sköta din hemby, dra ut på plundringståg, utföra uppdrag i en originell mix av strategi och äventyr. Mycket handlar om att ta svåra beslut och se vad konsekvenserna blir, men här finns också turordningsbaserade strider där du även måste spela ut kort för att lyckas. Den early access-version jag testade var ganska tunn, men hade potential.

Nu ska spelet dock få en ordentlig uppdatering och släppas som färdig spel. Vi kommer fortfarande bara att kunna spela som danskarna, men andra fraktioner ska läggas till senare. Förhoppningsvis har utvecklarna lyckats rätta till problemen i early access-versionen, för konceptet är intressant. Trailern nedan förklarar lite mer om vad spelet går ut på.

The Great Whale Road Release Trailer

The Great Whale Road will release on the 30th of March 2017. Help us raise a mighty warband for the release day and support our Thunderclap campaign: https://www.thunderclap.it/projects/53745-the-great-whale-road

About The Author

Värmlänning som spelat sedan barnsben. Utbildad lärare, älskar det skrivna ordet och spelar allt jag kommer över. Lagom sur.

Related posts