Videorecension: Mass Effect: Andromeda

Videorecension: Mass Effect: Andromeda

Sedan förra måndagen har jag spelat Mass Effect: Andromeda nonstop, utöver väsentliga depåstopp vid matbordet och i sovrummet. Planen var att jag skulle hinna igenom hela spelet innan recension (och deadline för nästa nummer av tidningen) men eftersom Mass Effect: Andromeda är ett fullständigt massivt spel och mästerligt på att locka bort mig från huvudspåret med sidohistorier som verkar minst lika brännande intressanta gick det inte riktigt vägen. Således utspelar sig följande video 38 timmar in i spelet utan slutstationen i sikte.

Jag varnar för spoilers i början, men ärligt talat avslöjas inget av vikt så jag anser att videon är relativt riskfri även för de största spoilerallergikerna av er. Som alternativ finns alltid den skriftliga recensionen för mer koherenta och genomtänkta resonemang, men om man föredrar spontana tokerier och bildligt berättande torde videon vara tillräcklig för att leverera de flesta av mina relevanta poänger. Ni kan se recensionen här nedan men styr för all del även kosan till själva Youtube-kanalen där ni också hittar en video om karaktärseditorn och spelets co-op-baserade multiplayerdel.

Notera även det nya endcardet i slutet av videorecensionen! Jag tycker personligen att det är rätt häftigt.

Recension: Mass Effect: Andromeda

Benny delar med sig av sina öppenhjärtiga åsikter om nya Mass Effect. Mild spoilervarning utfärdad.

 

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts