Videorecension: Berserk and the Band of the Hawk

Videorecension: Berserk and the Band of the Hawk

Ibland vill jag göra något extra av mina Youtube-videor. Inte ofta, men ibland. Jag är ett stort fan av introt till den ursprungliga Berserk-animen (och serien i allmänhet, för den delen) så hux flux bestämde jag mig för att göra en egen version som ni kan se i början av min videorecension om Berserk and the Band of the Hawk (för de av er som undrar är det förvånansvärt lätt att komma undan med att använda licenserad japansk musik på Youtube, då resultatet oftast bara är att ljudet stäng av för tittare i vissa länder).

Jag var även lite för ivrig med att ladda upp videon så jag struntade för en gångs skull i att kolla igenom den på förhand, vilket givetvis straffade sig direkt. Så ni får min inledande utläggning hela två gånger, inklusive lite harklande inför tagning två. Men det är kanske roligt att se sånt här, vad vet jag. Hur som helst är Berserk and the Band of the Hawk ett spel som man gott kan hoppa över oavsett om man är ett Berserk-fan eller inte, och i vanlig ordning hittas en textbaserad recension här för de av er som föredrar det. Valmöjligheter, yo! 

Här är är videorecensionen av Berserk and the Band of the Hawk.

Recension: Berserk and the Band of the Hawk

Benny pratar om en av sina favoritanimeserier och spelet som är baserat på den.

 

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts