Utvecklarna diskuterar huvudrollen i Prey

Utvecklarna diskuterar huvudrollen i Prey

I slutet av januari fick vi reda på att Prey kommer släppas lite tidigare än vi kanske trodde, den 5 maj. Det är om drygt sex veckor, galet nog. Således kan vi förvänta oss en tilltagande pr-kavalkad kring Arkane Studios ambitiösa spelardrivna äventyr, och idag bjuds vi på en trailer där utvecklarna diskuterar huvudrollen Morgan Yu.

Som vi konstaterat tidigare kan man spela både som man och kvinna, men spelarens inflytande över huvudrollen är betydligt djupare än så. Under resans gång kommer man få valet att använda sig av utomjordiska förmågor för att ta sig an rymdstationen Talos alla problem, men om man gör sig själv alltför lik inkräktarna börjar de automatiska försvarssystemen betrakta en som ett hot. Det kan till och med hände att en synnerligen elakartad utomjording kallad Nightmare börjar jaga en för att sätta stopp för korsbefruktningen.

Om ni inte gjort det ännu kan ni kolla in Erki Bergérus timslånga gameplayvideo om Prey som han spelade in när han besökte Bethesda i London i mitten av februari. På vår Youtube-kanal hittar ni både en version med kommentarer och en utan. Valfrihet och allt det där!

Här är den nya trailern för Prey.

Prey – Only Yu Can Save the World (PEGI)

In Prey, you’re mankind’s last – and only – hope. Using badass weapons and powers, you’ll step into the TranStar uniform of Morgan Yu and fight through an alien-infested space station to save humanity. But while you’re safeguarding the world from the Typhon threat aboard Talos I, you’re also in search of your own identity.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts