Turok 2-remastern släpps inom kort

Turok 2-remastern släpps inom kort

Under 2015 släpptes en remaster av det första Turok-spelet från 1997. Sedan dess har samma studio, det vill säga Nightdive, arbetat på en nyversion av uppföljaren från 1998. Förra hösten kände de sig nödgade att försäkra oss om att de fortfarande jobbar på spelet. Uppenbarligen har framstegen varit goda, för nu har vi fått en gameplaytrailer och en utlovad, stundande lansering.

Turok 2: Seeds of Evil kommer “släppas snart” (eller den 16 mars enligt Steam) och trailern radar stolt upp en massa heta features såsom sex världar att utforska, över 20 förödande vapen (inklusive fanfavoriten cerebral bore) samt monstruösa fiender och bossar. Trailern nämner inget om multiplayer, men i klippets beskrivning nämns ett “nytt multiplayerläge” och på Steam kan vi även beskåda en skärmdump där fyra spelare gör upp på delad skärm.

Turok 2: Seeds of Evil kommer kunna inhandlas från Steam, GOG och Humble. Här är den nya trailern.

Turok 2: Seeds of Evil – Nightdive Studios

Coming Soon to Steam, GOG, and The Humble Store! Steam: http://store.steampowered.com/app/405830 Turok 2: Seeds of Evil returns to the PC! The sequel to the hit game Turok is now available, featuring a host of new enemies, new weapons, new missions, new locations and a new multiplayer mode.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts