Trailer för tredje episoden av nya The Walking Dead

Trailer för tredje episoden av nya The Walking Dead

Telltale-serierna är onekligen en blandad giv nu för tiden. Fjolårets Batman: The Telltale Series måste i slutändan betraktas som en besvikelse och Minecraft: Story Mode blev aldrig något mer än en lustig fotnot (i alla fall i våra kretsar). Men tack och lov håller flaggskeppet The Walking Dead fortfarande fanan högt.

I slutet av fjolåret var det premiär för The Walking Dead: A New Frontier. Vi fick två avsnitt på samma gång och Jocke Kilman var nöjd med den gripande inledningen och delade ut 80 procent i vår recension. Nästa tisdag, den 28 mars, är det dags den tredje episoden kallad Above the Law.

Själv har jag bara spelat den allra första The Walking Dead-säsongen hittills, så för mig känns det fortfarande lite olustigt att se den tidigare så oskyldiga Clementine vifta både baseballträ och pistoler ackompanjerat av en vass, aggressiv attityd. Här är en sprillans ny trailer för Above the Law.

The Walking Dead: A New Frontier – Ep 3: Above the Law – Official Trailer

Javier struggles to find a role in his newly reunited family. Meanwhile, tension within the walls of Richmond grow. Will Clementine and the rest of the group turn against Javier? It may be time to choose between the family you’re born into and the family you’ve made.

 

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts