Tjuvstarten av Mass Effect: Andromeda inte enbart tidsbegränsad

Tjuvstarten av Mass Effect: Andromeda inte enbart tidsbegränsad

Redan i slutet av januari fick vi reda på att man kommer kunna spela Mass Effect: Andromeda lite tidigare än alla andra om man betalar för sig. Biowares efterlängtade rollspel släpps egentligen den 23 mars, men från och med den 16 mars kan Origin Access-medlemmar spela upp till 10 timmar av kampanjen och multiplayerdelen innan releasen.

Det finns dock en tidigare okänd hake: förutom tidsbegränsningen kommer det även finnas en punkt i handlingen (gissningsvis ett av huvuduppdragen) som man inte kan fortsätta bortom, oavsett hur mycket tid man har kvar av sitt smakprov. Så om du hade planer på att se så många av huvuduppdragen som möjligt under förhandsperioden gör du förmodligen bäst i att prova lite multiplayer istället.

På tal om multiplayerdelen (oj vilken smidig övergång, jag är nästan lite stolt över mig själv!) har vi också fått veta vilken inverkan den har på enspelarkampanjen. Genom att slutföra multiplayeruppdrag låser man upp “Pathfinder Rewards”, lootlådor av två olika varianter (Gold Item Loot Box och Research Data Loot Box) som gissningsvis innehåller föremål av olika slag eller tillverkningsmaterial och ritningar.

Med andra ord inget som tycks inverka på handlingen i enspelarkampanjen, vilket i alla fall jag uppskattar.

Fernando Melo on Twitter

@Xartain you can play it all in sp if you want, but it is gated (you can’t cont story after a point, but can explore or restart for ex)

Fernando Melo on Twitter

On the 5th day of MP-mas, the MP dev team gave to you: a new feature in MEA – Missions. Your link between MP/SP. Play & get rewards in both.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts