The Witness och Arma-serien till bra priser via Humble Bundle

The Witness och Arma-serien till bra priser via Humble Bundle

Precis som redaktionens rödtott Fredrik, har undertecknad till slut fått upp ögonen för Humble Bundle. För den som tecknar en månadsprenumeration nu i mars (12 dollar), väntar det färgsprakande pusselspelet The Witness. Själv var jag tvungen att börja fuska för att kunna ta mig förbi Jonathan Blows utmaningar (de Tetris-liknande rutnäten i The Witness var totalt obegripliga för mig), men i och med mitt fuskande förstördes såklart hela spelupplevelsen… Nåja, nog med söndagsbekännelser.

Om du däremot är sugen på en krigssimulator som är lika utmanande som The Witness, fast på helt andra sätt, kan du istället få hela Arma-trilogin för 15 dollar. En prisvärd deal, som varar i drygt en vecka till innan Humble Bundle visar upp nästa paket.

Fortfarande osäker på om The Witness är något för dig? Läs gärna vår recension för att få reda på hur bra spelet är. Och du, lycka till med de infernaliska Tetris-pusslen!

About The Author

Glad gamer med smak för action och äventyr, men älskar även storytunga titlar där ett bitterljuvt slut är grädden på moset. Uppväxt med konsoler, men tog år 2014 steget in i PC-världen där de magiska 60 FPS väntade.

Related posts