The Secret World går free-to-play

The Secret World går free-to-play

Så sent som i februari rapporterade vi att norska studion Funcom hade släppt en free-to-play-version av deras klassiska massiva onlinerollspel Ancarchy Online på Steam. Uppenbarligen var det en framgångsrik affär, för nu kommer The Secret World också att bli gratis att spela i och med det nyss avslöjade Secret World Legends.

Secret World Legends slänger in spelarna i ett mystiskt krig mot det övernaturliga, i ett äventyr som korsar vår värld med ett uråldrigt rike där myter och legender frodas, skriver Funcom på hemsidan. Medan spelare reser världen runt och nystar upp komplexa utredningar kring det okända måste de även hitta ledtrådar och använda sin egen intelligens lika ofta som spelarkaraktärernas färdigheter.

Ett av de primära målen med Legends är enligt Scott Junior, exekutiv producent, att göra spelet mer modernt med bättre struktur och mer naturliga strider.

– Ett av våra största mål med omlanseringen av spelet är att återuppfinna själva gameplaykärnan på ett sätt som anstår ett modernt actionrollspel. Secret World Legends innehåller strider som känns mer naturliga, djupa system som är mer intuitiva, bättre och mer nybörjarvänlig struktur hos spelets tidiga delar, samt ett bättre flyt från uppdrag till uppdrag som stärker spelarnas progression.

Secret World Legends kommer lanseras någon gång under “våren” och här nedan ser ni den första teasertrailern. Man kan även ansöka om en plats i den kommande stängda betan.

Secret World Legends – Teaser Trailer

SECRET WORLD LEGENDS – A SHARED-WORLD RPG COMING SOON! www.SecretWorldLegends.com Secret World Legends is a story-driven, shared-world action RPG that plunges players into a shadowy war against the supernatural, where ancient myths and legends cross over into the modern day.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts