Street Fighter V är gratis en vecka

Street Fighter V är gratis en vecka

Capcoms fightingspel Street Fighter V har utgjort en av det gångna årets krångligaste och mest fascinerande följetonger. Säsong 2 inleddes i slutet av fjolåret och vi gjorde ett litet lagom tafatt försök att sammanfatta de mest tongivande förvecklingarna kring spelet, innan den senaste spelbara slagkämpen Kolin blev tillgänglig i slutet av februari.

Nu har Capcom berättat att nya stora förbättringar är på väg till CFN (Capcom Fighters Network). Bland annat utlovas ytterligare förfiningar av rage quit-systemet (som straffar spelare som lämnar pågående matcher), kortare laddningstider för onlinematcher, smidigare matchmaking och en ingame-annonsör. För att fira kommer Capcom dra igång ett officiellt betatest nästa vecka, både för de som redan äger spelet och de som inte gör det.

Klienten ifråga kommer vara helt åtskild från det ordinarie Street Fighter V och endast vara tillgänglig via Steam. Den innehåller spelets onlinelägen och befintliga spelare kommer kunna logga in med sitt CFN-konto, även om all ny data (statistisk, intjänade pengar, repriser) kommer raderas när betatestet är över. Under betatestet kommer alla karaktärer vara tillgängliga för alla, inklusive de som släppts som premium-dlc.

Betan börjar på tisdag kl 21.00 svensk tid (1 pm PDT) och avslutas 20:00 påföljande tisdag.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts