Strafe försenas lite grann

Strafe försenas lite grann

Den roguelikedoftande förstapersonsskjutaren Strafe har alla möjligheter att bli ett av årets coolaste spel. I januari avslöjade utvecklarna hos Pixel Titans att det skulle släppas den 28 mars (en utannonsering som gjordes tillsammans med exploderande huvuden för att självklart) men nu har vi tyvärr nåtts av sorgsna bud: Strafe försenas med sex veckor till den 9 maj.

Nyheten dök först upp i Playstation-bloggen (spelet släpps även till Playstation 4) och sedan dess har även produktsidan på Steam uppdaterats med det nya datumet. Där kan man även se den redan legendariska premiärtrailern från januari 2015. Eller så kan man se den här nedan, bara för att den är så jäkla cool, nästan lika cool som hemsidan.

STRAFE® banned commercial

www.STRAFE1996.com www.STRAFEDEVBLOG.com Wishlist: http://store.steampowered.com/app/442780/ Twitter and Facebook @ /STRAFEgame

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts