Stor vårrea på GOG

Stor vårrea på GOG

Våren är här! Eller ja, enligt GOG är den här i alla fall. Här i Finland härskar fortfarande snödrivorna, men temperaturen är tillräckligt mild för att även jag ska få försiktigt spirande vårkänslor. Och när det blir vår blir man ju sugen på att köpa onödigt många spel, det vet ju alla.

Således: en stor vårrea på GOG som innefattar över 500 spel prisnedsatta med så mycket som 90 procent. Unikt den här gången är att GOG plockat ihop lite festliga paket med mer eller mindre udda inriktningar såsom spel med konstiga vapen, spel för bokslukare, spel för hipstersspel som man helst ska spela sent på kvällen och spel som kommer ge dig huvudvärk.

Vårrean är igång ända till söndag, den 12 mars, så du har gott om tid att överväga dina svåra köpbeslut.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts