Stor animerea på Steam!

Stor animerea på Steam!

Jag älskar anime. Jag har sett hundratals serier sedan mitt intresse blommade ut på allvar för 10 år sedan, och så sent som i går avrundade jag kvällen med två episoder av Little Witch Academia och ett alldeles fantastiskt mysigt litet avsnitt av Kobayashi-san Chi no Maid Dragon (som är ungefär exakt vad det låter som).

Helgens stora rea på Steam har animetema. Vi kan bland annat inhandla Valkyria Chronicles (som jag hört är jättebra) för blygsamma 5 euro, och Tales of Zestiria är prisnedsatt med hela 75 procent (12 euro och 49 cent). Dess uppföljare Tales of Berseria (som är ett av årets hittills bästa spel i min bok) håller dock fortfarande sin prislapp uppe med 42 euro och 49 cent, men hej, 15 procents rea i alla fall.

Det mest uppseendeväckande är dock att rean innefattar en hel rad animeserier, presenterade av Crunchyroll. Jag har förvisso sett en och annan dokumentär eller film till försäljning via Steam tidigare, men jag hade ingen aning om att man även börjat sälja anime. Bland utbudet hittar vi fantastiska Re: Zero kara Hajimeru Isekai Seikatsu (försök uttala det fem gånger snabbt!) och fjolårets adaption av de två första Ace Attorney-spelen till Nintendo DS (en helt okej serie, men animationen lämnar en hel del i övrigt att önska).

Om det här med anime inte riktigt är din grej (vadå, är du ett monster?) kan man också köpa Dying Light: The Following – Enhanced Edition för 20 euro under hela helgen.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts