Spurtdags för The Banner Saga 3 – och Ubin lever!

Spurtdags för The Banner Saga 3 – och Ubin lever!

Tidigt under Kickstarterkampanjen för The Banner Saga 3 stod det klart att utgången för varlen Ubin var mycket osäker då man behövde nå bonusmålet på 350 000 dollar för att Ubin skulle leva i trilogifinalen (som inte behöver vara seriefinalen). Att varla eller icke varla, det var frågan. Och nu har vi svaret.

Ubin lever! Han tvingas inte stupa i de södra gräsländerna och kommer att slå följe med de andra ända in i den, förmodade, bitterljuva finalen. Med 44 timmar kvar har The Banner Saga 3 samlat in 361 000 dollar.

Stoic firar det hela med att utannonsera ett sista bonusmål. Når de 480 000 dollar kommer de slå sig samman med Madefire för att släppa fyra stycken digitala serietidningar. Spurten avgör hur det blir med den saken.

Banner Saga 3

Stoic is raising funds for Banner Saga 3 on Kickstarter! The conclusion to the award-winning series of mature, story-driven, turn-based strategy games steeped in Viking culture.

About The Author

Bamseponny by night och … Bamseponny by day också faktiskt. Bästa spelet är The Witcher 3. Andra favoriter är Stardew Valley och XCOM 2. Choklad, friidrott, katter och RuPaul's Drag Race är bortom spel-älsklingar.

Related posts