Spana in säsongspasset till Ghost Recon: Wildlands

Spana in säsongspasset till Ghost Recon: Wildlands

Spelet som förmodligen spottat ur sig fler trailers än något annat spel i världshistorien, anländer äntligen nästa vecka. Om du redan nu har fått nog av Ghost Recon: Wildlands (på grund av de dussintals,, kanske rentav hundratals videoklipp som Ubisoft redan visat), måste jag dessvärre göra dig besviken. Ghost Recon: Wildlands fortsätter nämligen sitt skoningslösa trailer-korståg, men denna gång är det spelets kommande säsongspass som står i fokus. Inga fler trailers för själva huvudspelet i alla fall, vilken lättnad!*

Först och främst kommer ett gratis PVP-läge att släppas någon gång efter spelets lansering, som alla Wildlands-spelare kommer kunna ladda hem. I det skjuter, smyger och kämpar totalt åtta spelare mot varandra, i lag om fyra. Klassisk Team Deathmatch fast med stealth-inslag, med andra ord.

Om du däremot slår på stort och köper säsongspasset, kommer du få tillgång till två expansioner som går att spela solo eller tillsammans med tre vänner. Den första heter Narco Road och där gäller det att gå undercover och utföra drogsmugglande race med hjälp av nya, spännande fordon såsom monstertrucken. I den andra expansionen Fallen Ghosts har du råkat ut för fiendeeld, som har lyckats störta din helikopter och lämnat dig och dina kompanjoner ute i vildmarken. Därifrån ska du ta dig tillbaka till civilisationen, medan ihärdiga legosoldater är dig hack i häl.

Spana in trailern här nedanför och se vad som väntar i säsongspasset till Ghost Recon: Wildlands:

Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands Trailer: Post-Launch & Season Pass (DLC) [US]

Get details on Ghost Recon Wildlands Season Pass and what updates to expect post-launch, including a free update that will add PvP. In Ghost Recon Wildlands, you decide how to take down the cartel. Watch now to see how you can customize your character’s appearance and gear, and use the Gunsmith to craft weapons to take on any enemy in any environment.

*Jag insåg att spelet med 1000 procent säkerhet kommer få en lanseringstrailer inom de närmaste dagarna. Sedan bör vi dock kunna pusta ut och börja njuta av själva spelet istället!

About The Author

Glad gamer med smak för action och äventyr, men älskar även storytunga titlar där ett bitterljuvt slut är grädden på moset. Uppväxt med konsoler, men tog år 2014 steget in i PC-världen där de magiska 60 FPS väntade.

Related posts