Sonic Mania försenas till i sommar

Sonic Mania försenas till i sommar

Det existerar fortfarande Sonic-fans. Jo, det är säkert. Vi som inte delar fascinationen för den vanställda, blå igelkotten från 90-talet kan ibland förvånas över detta faktum. För trots så många besvikelser lever hoppet om en ny gyllene storhetstid för Segas gamle maskot. Sonic är nämligen alltjämt populär, och ett inte oansenligt antal personer ser fram emot retropixliga Sonic Mania. De får dock vänta lite till innan de får sin nostalgikick, för nu har spelet försenats till i sommar.

Även Sonic behöver sakta ner och ta sin tid ibland, trots allt. Om det innebär att Sonic Mania blir det spel som fansen hoppas på så är det nog värt den extra väntan ändå. En ny trailer finns också, och den tycks designad för att kittla nostalginerverna hos de gamla fansen – mycket igenkänning här. Så om du är ett Sonic-fan kan du alltid titta på trailern och drömma om varmare årstider.

Sonic Mania – Flying Battery Zone Reveal

Take to the skies above Angel Island once more aboard Eggman’s famed airship armada, making its return from Sonic 3 and Knuckles! Sonic Mania is set to release this summer on PlayStation 4, Xbox One, Switch, and PC.

About The Author

Värmlänning som spelat sedan barnsben. Utbildad lärare, älskar det skrivna ordet och spelar allt jag kommer över. Lagom sur.

Related posts