Som Super Smash Bros, fast på pc!

Som Super Smash Bros, fast på pc!

Under 2006 genomförde jag min värnplikt vid Nylands brigad (japp, det är i Finland). Konstigt nog hann jag spela väldigt mycket tv-spel under mina 180 dagar, inklusive kompletta genomspelningar av Zelda-spelen Minish Cap, A Link to the Past, Ocarina of Time och Twilight Princess, de två sistnämnda på min egen Gamecube i kasernens tv-rum.

Vi spelade också en del Super Smash Bros Melee om kvällarna, som i mitt tycke fortfarande är det bästa fightingspelet någonsin, trots två fantastiska uppföljare. Den här serien har av förklarliga anledningar aldrig varit nära en pc-lansering, så då är det ju tacksamt med alternativ. Rivals of Aether har numera lämnat early access och kan inhandlas för 15 euro på Steam.

Nedan ser ni en färsk trailer lanseringen till ära. Precis som i Smash Bros är målet att knocka motståndare av banan, och om Smash Bros är något att gå efter blir spelarkaraktärerna lättare och lättare vartefter de tar emot stryk och procentmätarna tickar bortom 100. Rivals of Aether har både lokal och uppkopplad multiplayer tillsammans med fullt handkontrollsstöd och ett storyläge för den ensamma spelaren, så i alla fall för mig börjar det rycka lite oroväckande i Smash-tummen.

Här är lanseringstrailern för Rivals of Aether. Det där lejonet har brinnande hår, yo. Galet.

Rivals of Aether – Steam Game Trailer

Play Rivals of Aether on: http://store.steampowered.com/app/383980/ RIVALS OF AETHER is an indie fighting game set in a world where warring civilizations summon the power of Fire, Water, Air, and Earth. Play with up to four players locally or up to two players online. Games reviews and download: http://download.online-games.co/

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts