Sniper Ghost Warrior 3 försenas igen

Sniper Ghost Warrior 3 försenas igen

Till en början hette det att polska CI Games ultraambitiösa krypskjutare Sniper Ghost Warrior 3 skulle släppas den 27 januari. Det här datumet ändrades till den 4 april i oktober, och nu har spelet försenats ännu en gång. Det nya släppdatumet är tisdagen den 25 april.

Anledningen till den tre veckor långa förseningen sägs vara ändringar baserade på feedback från de spelare som deltog i den öppna betan i början av februari. Marek Tyminski, vd hos CI Games, sade så här i ett officiellt pressmeddelande.

– Vi har arbetat outtröttligt för att skapa en helt ny Sniper Ghost Warrior-upplevelse som utspelas i en ambitiös öppen värld, en nyhet för serien. Det är beklagligt att vi måste försena spelet en sista gång, men vi tror att implementeringen av dessa förändringar kommer resultera i en bättre upplevelse för spelare världen över. Tack för ert tålamod – vi vet att väntan är värt det.

Om du vill pina dig själv lite extra under den förlängda väntan hittar du 17 gameplayminuter från Sniper Ghost Warrior 3 här.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts