Shadow Warrior 2 får nytt gratis innehåll

Shadow Warrior 2 får nytt gratis innehåll

Jag är rätt förtjust i Shadow Warrior 2, och hade en hel del snälla ord att säga om det i min recension av spelet. Sedan dess har utvecklarna släppt ifrån sig lite gratis material, vilket vi så klart tackar för. Tydligen räckte det inte där, för nu finns nästa DLC-paket ute – och även den här gången kostar det gratis.

Bounty Hunt part 1, heter tillägget, och innehåller 14 nya uppdrag, lite nya förmågor för Wang, och ett par nya vapen i form av medusa ray och EX-GF01 minigun. Av trailern att döma handlar det om mer härligt hjärndöd action där horder av fiender måste tas av daga med spelets imponerande breda arsenal. Av allt att döma är det här tillägget mer innehållsrikt än det första, och med tanke på namnet (part 1) så bör det dyka upp ännu mer i framtiden. Det tackar vi för.

Shadow Warrior 2: Bounty Hunt Part 1 DLC – Now Available

Available Now For Free: http://store.steampowered.com/app/592460 The Shadow Warrior 2: Bounty Hunt Part 1 DLC piles on the action with fourteen wild new missions, two dazzling new weapons, and four tantalizing new perks for Lo Wang and the gang.

About The Author

Värmlänning som spelat sedan barnsben. Utbildad lärare, älskar det skrivna ordet och spelar allt jag kommer över. Lagom sur.

Related posts