Shadow of War spränger gränserna

Shadow of War spränger gränserna

För bara ett par veckor sedan sedan avslöjade Monolith Productions och utgivaren Warner Bros det kommande Middle Earth: Shadow of War, en uppföljare till det populära Sagan om ringen-spelet Shadow of Mordor. Den vakne läsaren märker så klart direkt att ordet Mordor inte längre figurerar i titeln. I en intervju med Official Xbox Magazine (via Gamesradar) berättar Monoliths Michael de Plater att detta har en specifik anledning: “En av anledningarna att det heter Shadows of War och inte Mordor är att vi expanderat bortom Mordor”, säger han.

Sauron har nämligen skickat ut sina arméer för att anfalla staden Minas Ithil. “De har erövrat den och förvandlat den till Minas Morgul”, fortsätter de Plater. “Detta flyttar fram frontlinjen ut ur Mordor och ända fram till Gondor.”

Shadow of War kommer alltså att ha nya fiender, karaktärer och inte minst nya miljöer. Utvecklarna lovar både skogs- och bergsmiljöer, och helt enkelt en större variation i allmänhet. De Plater säger att de vill göra spelet “riktigt episkt”. Vi hoppas att de kommer att lyckas. Shadow of War släpps till sommaren.

Läs mer:

Systemkraven för Shadow of War avslöjade

Se gameplay från Shadow of War

 

Official Shadow of War Announce Trailer

A new Ring is forged…War awaits…and Nothing Will Be Forgotten. The next chapter begins with Middle-earth: Shadow of War. Watch the gameplay reveal on March 8. Available beginning August 22, 2017 on Xbox One, Project Scorpio, Windows 10 PC (Windows Store and Steam), PlayStation®4 and PlayStation®4 Pro.

About The Author

Värmlänning som spelat sedan barnsben. Utbildad lärare, älskar det skrivna ordet och spelar allt jag kommer över. Lagom sur.

Related posts