Se en freakin’ timme från Mass Effect: Andromeda

Se en freakin’ timme från Mass Effect: Andromeda

Man kan nästan känna hur universum håller andan (förutom de 1 200 npc:er som håller låda), för nu återstår bara tio dagar innan releasen av Mass Effect: Andromeda. Lanseringstrailern är bombastisk, systemkraven oväntat hisnande och nu kan vi också bjussa på en timme från sci-fi-sagan, direkt från PAX i Boston.

Livestreamen är över men via klippet undertill, ungefär två timmar och femtiosju minuter in, kan du se Andromeda-sessionen. Eller också vågar du vägra spoilers och googlar istället knasiga kattklipp på Youtube.

Som du säkert vet sedan tidigare kan du som är Origin Access-medlem tjuvstarta den 16 mars. Dock är det ett smakprov med ett par hakar. Du får bara spela tio timmar och inte längre än till en viss punkt i storyn.

PAX East 2017 – LIVE from the Twitch booth 3/10-3/12 – schedules & more @ twitch.tv/event/pax

Twitch is the world’s leading video platform and community for gamers. More than 45 million gamers gather every month on Twitch to broadcast, watch and chat about gaming. Twitch’s video platform is the backbone of both live and on-demand distribution for the entire video game ecosystem.

About The Author

Bamseponny by night och … Bamseponny by day också faktiskt. Bästa spelet är The Witcher 3. Andra favoriter är Stardew Valley och XCOM 2. Choklad, friidrott, katter och RuPaul's Drag Race är bortom spel-älsklingar.

Related posts