Säg hej till Anarki i Quake Champions

Säg hej till Anarki i Quake Champions

Anarki var och är en av de mest minnesvärda karaktärerna från gamla goda Quake III Arena för min del. Mest för att min kompis brukade spela som honom (eller som Slash, minns inte riktigt) och för att han envisades med att ha massa olika färger i sitt namn, bara för att påpeka hur cool och rebellisk han var.

Anarki gör comeback i kommande Quake Champions, och nedan ser ni hans introduktionstrailer. I vanlig ordning har också spelets officiella hemsida uppdaterats, där vi får veta att Anarki har 75 hälsopäng, 25 armorpoäng och 320 fartpoäng (vilket ärligt talat är jättesvårt att avgöra på profilsidan, men tack och lov är siffrorna skrivna rakt ut i pressreleasen).

Anarkis unika förmåga är Health Injection och är ungefär vad det låter som. Han kan hela sig själv med omedelbar verkan och samtidigt utöka maxgränsen för hans hälsopäng. Även farten ökar under fem sekunder och kan förmodligen betraktas som Anarkis främsta vapen, tillsammans med den utökade luftkontrollen hans hoverboard medför.

Om du vill bekanta dig med de två andra Quake-hjältarna som redan hunnit presenteras hittar du Nyx här och Scalebearer här. Man kan också fortfarande registrera sig för den kommande stängda Quake Champions-betan om man känner sig intresserad.

Här är Anarkis presentationsfilm.

Quake Champions – Anarki Champion Trailer

Among the hardened warriors and alien conquerors inhabiting the Dreamlands, Anarki sticks out like a sore thumb. It’s tough to keep up with the transhuman punk when he’s blazing trails around the Arena on his hoverboard, but his speed is just one of the things that allow him to stand on the same level as Champions like Nyx and Scalebearer.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts