Rykte: Nästa Call of Duty heter Call of Duty: WWII

Rykte: Nästa Call of Duty heter Call of Duty: WWII

Uppdaterat: Eurogamer har pratat med källor som bekräftat Call of Duty: WWII är titeln på årets Call of Duty. Vi känner oss nästan manade att ta bort “rykte” från den här nyhetens rubrik, men vi håller oss i skinnet ett litet tag till i alla fall. Vi kan nog förvänta oss en officiell utannonsering av det nya spelet mycket, mycket snart.

Original: Fjolårets Call of Duty-titel Infinite Warfare sålde bra. Riktigt, riktigt bra till och med, men inte riktigt lika bra som brukligt för den här serien. Så Activision kommer förmodligen behöva införa dramatiska förändringar för att åter nå upp till de forna formtopparna.

Vi har redan fått mängder med antydningar på att nästa spel i serien (utvecklat av Sledgehammer Games) inte kommer fortsätta längs det utstakade framtidsspåret. Kring juletid fick vi ta del av ett julkort signerat Sledgehammer Games och prytt med en Colt M1911, den klassiska pistolen som användes av den amerikanska militären mellan 1911 och 1985.

Vidare bedyrade Activisions kvartalsrapport från tidigare i år att Call of Duty-serien kommer “återvända till rötterna” i och med årets tillskott. Med andra ord är en återgång till Andra världskriget (där serien en gång startade) väldigt trolig, och nu har vi fått ytterligare antydningar att tro att så kommer bli fallet.

Youtube-kontot TheFamilyVideoGamers har laddat upp en video (via Charlieintel.com) där vi får beskåda påstått artwork från ett spel med namnet Call of Duty: WWII. Titeln låter lite väl simpel om ni frågar oss, men å andra sidan hade fjolårets vassaste konkurrent Battlefield 1 också ett väldigt rakt namn, och Call of Duty: WWII är onekligen något som står ut från mängden.

Huruvida ryktena talar sanning eller ej lär vi bli varse om snart, då Call of Duty-spelen rent traditionellt brukar premiärvisas någon gång under våren. Den första Infinite Warfare-trailern dök upp den 2 maj i fjol. Här är ThatFamilyVideoGamers video.

CALL OF DUTY 2017 LEAKED PICTURES AND INFORMATION – WWII

This is Spiderlaw with the Family Video Gamers coming to you with HUGE information regarding the future of Call of Duty, specifically for the franchise’s entry coming this year. Earlier on, Activision stated that they would be going back to their roots and not much else was stated after that and information regarding the next entry has been little to none.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts