Quake Champions introducerar Nyx

Quake Champions introducerar Nyx

Tidigare idag skrev Fredrik några entusiastiska rader om den kommande stängda betan för Id Softwares nya onlinepangare Quake Champions. Vi vet sedan tidigare att spelet kommer innehålla olika spelbara karaktärer med unika förmågor i Overwatch-stil, och nu har den första trätt fram i strålkastarljuset.

Ni ser en introduktion av kvicka Nyx i klippet nedan och om ni vill veta mer är det bara att styra kosan till hennes profil på den officiella hemsidan. Vi får också ett behändigt schema för kommande introduktioner: den biffige Scalebearer väntar om exakt en vecka, den 15 mars, och därefter följer Anarki, Clutch, Galena, Ranger, Visor och Sorlag. Med andra ord har vi en rätt saftig följetong att se fram emot.

Alla Quake Champions-hjältar har varsin passiv och aktiv förmåga, och för Nyx är de Wall Jump (precis vad det låter som) och Ghost Walk, som förflyttar henne till en annan dimension som gör henne osynlig och immun mot skada. Hon kan telefragga motståndare genom att återvända till fiendens exakta position.

Här är introduktionsvideon för Nyx.

Quake Champions: Nyx Champion Trailer (EN)

Whether you want to play as an aggressive tank or a nimble damage-dealer, you’ll find your match in the Quake Champions character roster. If sly and stealthy is more your thing, you might find yourself gravitating toward Nyx, whose active ability lets her sidestep danger and plan a careful attack.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts