Quake Champions-hjälten Scalebearer gör tung entré

Quake Champions-hjälten Scalebearer gör tung entré

En ny hjälte presenteras nu till free to play-shootern Quake Champions laguppställning. Det handlar om den väldige Scalebearer – en bjässe som inte är mycket för finess eller silkesvantar. Scalebearer är besatt av hämnd på den ras som besegrade honom och satte stopp för hans erövringsplaner som framgångsrik krigsherre. Av allt att döma är målet för hans ilska den betydligt kvickare, och klenare, Nyx – en hjälte som presenterades förra veckan, och som kan “fasa” in och ut ur andra dimensioner.

Scalebearers specialförmåga är Bull Rush, vilket låter honom rusa in i motståndare med sådant ursinne att de exploderar som blodfyllda ballonger. Det låter passande.

Jag provspelade nyligen Quake Champions på Pax East i Boston, men jag testade inte just Scalebearer. Spelet kändes väldigt mycket som Quake 3 – en snabb arenashooter med power-ups, vapendrops och en satans massa frenetiskt skjutande. Även om hjälteförmågorna kan oroa old school-fans så var min initiala upplevelse att specialegenskaperna inte tar allt för mycket utrymme, och de kändes inte överdrivet kraftfulla. Det är dock svårt att säga så mycket innan vi spelat mer, förstås (betan närmar sig, så då får vi säkert anledning att återkomma). Men Quake-känslan verkar finnas där i alla fall.

För den som vill se Scalebearer mosa motståndare finns en video nedan.

Quake Champions – Scalebearer Champion Trailer

Having conquered countless worlds outside of the Arena, Scalebearer is a relentless Champion determined to lead you to victory. The galactic warlord’s active ability, Bull Rush, will let him charge head on against foes in Quake Champions. Take a look at the heavyweight in action in our latest Champion spotlight trailer.

About The Author

Värmlänning som spelat sedan barnsben. Utbildad lärare, älskar det skrivna ordet och spelar allt jag kommer över. Lagom sur.

Related posts