Probius ny hjälte till Heroes of the Storm

Probius ny hjälte till Heroes of the Storm

Efter Overwatch-karaktären Lucios intåg i The Nexus har spekulationerna gått varma om vem eller vad som blir Blizzards nästa hjälte i MOBA-spelet Heroes of the Storm. Efter en kort teaser trodde många att det rörde sig om populära Starcraft-karaktärer i stil med Karax eller Stukov. Även om gissningarna träffade rätt universum var det ändå en bra bit från vad vi kunnat ana. Nu vet vi att hjälten är en liten, lekfull och gul robot. Säg hej till protoss-proben Probius.

Probius Trailer – Heroes of the Storm

Since his activation, Probius has always wanted to prove himself. He may be small, but he made a big difference by warping in a critical pylon during the retaking of Aiur. As the bravest of probes, Probius is eager to fulfill his purpose in the Nexus.

 

Probius bjuder på en närmast unik spelstil som lånar friskt från Starcraft-universumet och protossernas arbetarenhet “probe”. Likt dess motsvarighet har Probius förmågan att framkalla både pyloner och photon-kanoner för att på så sätt kontrollera områden på spelets olika kartor. Han må vara både pytteliten och fragil, men förfogar samtidigt över protoss-rasens högteknologiska arsenal och kan i rätt läge slunga ut stora mängder skada på olyckliga fiender. Utmaningen ligger i att ge Probius tid att förbereda sitt slagfält medan andra hjältar täcker frontlinjen.

Förmågorna ser ut på följande sätt

D: Warp in Pylon – Framkallar en klassisk protoss-pylon.

Q: Disruption Pulse – Ett skill shot som penetrerar fiender i en rak linje.

W: Warp Rift – AoE som gör fiender långsamma i dess fält. Kombinera med Disruption Pulse för stor skada.

E: Photon Cannon – Framkallar en photon-kanon som skjuter fiender från avstånd.

R1: Pylon Overcharge – Förvandlar Probious pylons till energiskjutande kanoner.

R2: Null Gate – Framkallar en barriär som gör fiender långsamma om de korsar den.

 

Avslöjandet ägde rum bara för en liten stund sedan under pågående e-sportturneringen HGC Western Clash vid IEM Katowice i Polen, där PC Gamers utsände befinner sig just nu. Blizzard kom samtidigt med fler överraskningar. Utvecklarna avslöjade att man också arbetar på flera uppdateringar kring det befintliga gränsnittet, där man bland annat ska lägga till nya party frames och en ny “Kill log”. Probius förväntas dyka upp på PTR inom ett par dagar.

 

About The Author

Pappa, sambo, gamer, lantis, chefredaktör, skäggig. Några favoritspel: Outcast, Deus Ex, Max Payne, Total War-serien. Har du en vass penna eller idé, kontakta mig!

Related posts