Pro-kontrollen till Switch funkar till pc

Pro-kontrollen till Switch funkar till pc

God morgon. Hur var din helg? Min var fantastisk, tack vare The Legend of Zelda: Breath of the Wild. “Men”, utbrister ni, “det får man väl inte säga på en dedikerad sajt om pc-spel?” Egentligen inte, svarar jag, men det visar sig att sprillans nya Switch-konsolens pro-kontroll fungerar finfint på pc. Dessutom är det en skön kontroll.

… Betydligt skönare än de där Joy-Con-kontrollerna, ska också tilläggas. Då pro-kontrollen använder bluetooth krävs det inte särskilt mycket för att den ska fungera med din pc. Videon undertill förklarar processen.

Det ska emellertid tilläggas att det är en dyr historia. Pro-kontrollen kostar närmare 800 kronor. Inte heller kommer vi få vare sig nya Zelda eller kommande Super Mario till pc. Det senare nämnda finns det dock en pc-vision om, som kort sagt kan beskrivas som “Grand Theft Mario”. Det är en väldigt vacker vision.

CONFIRMED: Nintendo Switch Pro Controller on PC (Bluetooth, NO USB)

Hi Reddit! I will make a better video (non-480p) with a HowTo and FAQ on the controller, hopefully tomorrow! (I had to KILL the quality in order to upload this in time. Sorry!) EDIT: FAQ LIVE! https://www.youtube.com/watch?v=xtCTy0N1BV8 https://twitter.com/DreWoofYT

About The Author

Bamseponny by night och … Bamseponny by day också faktiskt. Bästa spelet är The Witcher 3. Andra favoriter är Stardew Valley och XCOM 2. Choklad, friidrott, katter och RuPaul's Drag Race är bortom spel-älsklingar.

Related posts