PC Gamer-noobs på nya Ghost Recon-äventyr!

PC Gamer-noobs på nya Ghost Recon-äventyr!

Det händer att PC Gamer-redaktionen går omkring som vanliga dödliga på gatorna. Eller som i det här fallet Bolivias fuktiga, co-opvänliga djungler.

 

Har ni läst alla våra andra Ghost Recon-grejer? Bra. Då kan du titta på 23 minuter och 47 sekunders ren och pur spelkärlek. Tanken är att det ska bli mycket mer sådant här framöver, så hissa och dissa gärna? Bättre ljud är vi redan på G med.

 

Ghost Recon: Wildlands del 1.

Alla är vi barn i början heter det. Well, det gäller även för oss härdade spelveteraner i PC Gamer-redaktionen. Hur ser det egentligen ut när en kvintett ger sig på ett utpräglat co-op-spel som Ghost Recon: Wildlands för första gången utan att ha brytt sig om att kolla över kortkommandon?

About The Author

Pappa, sambo, gamer, lantis, chefredaktör, skäggig. Några favoritspel: Outcast, Deus Ex, Max Payne, Total War-serien. Har du en vass penna eller idé, kontakta mig!

Related posts