Paradox avslöjar nytt Andra världskrigsspel

Paradox avslöjar nytt Andra världskrigsspel

Svenska Paradox Interactive har avslöjat att de kommer ge ut det nya spelet av Wargame– och R.U.S.E.-studion Eugen Systems. Det heter Steel Division: Normandy 44, och precis som namnet antyder handlar det om ett taktiskt realtidsstrategispel som utspelar sig under invasionen av Normandie 1944.

Steel Division: Normandy 44 kommer släppas någon gång under året, och utöver en enspelarkampanj kommer spelet även bjuda på ett flertal onlinelägen där så många som 10 spelare kan göra upp mot 10 andra med hjälp av över 400 historiskt korrekta enheter. Miljöerna bygger på faktiska flygfotografier från tidsperioden och renderas i den nyaste versionen av Eugens grafikmotor Iriszoom.

Här är premiärtrailern för Steel Division: Normandy 44.

Steel Division: Normandy 44 – Announcement Trailer

Read more: http://pdxint.at/2mdwkCL Steel Division: Normandy 44 is a Tactical Real-Time Strategy (RTS) game, developed by Eugen Systems, the creators of titles like Wargame and R.U.S.E. This new game puts players in command of detailed, historically accurate tanks, troops, and vehicles at the height of World War II.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts