Outlast-serien får fysiskt samlingspaket

Outlast-serien får fysiskt samlingspaket

Hösten 2010 pånyttföddes skräckgenren. Visserligen hade svenska Frictional Games skrämt skiten ur oss tidigare med Penumbra-spelen, men med Amnesia: The Dark Descent slog den nya typen av skräckspel igenom på allvar och tids nog svämmade marknaden över av mer eller mindre lyckade kopior.

Nu när saker lugnat ner sig lite grann känns det korrekt att påstå att Red Barrels Outlast från 2013 var och är en de mest framgångsrika utmanarna. 2014 släpptes det omtyckta dlc-paketet Whistleblower, och nu har vi fått reda på att Warner Bros kommer släppa en fysisk samlingsutgåva kallad Outlast Trinity.

Paketet innehåller originalspelet, dlc-paketet och den kommande uppföljaren. Outlast Trinity kommer släppas samma dag som Outlast 2, tisdagen den 25 april. Till skillnad från Outlast och Whistleblower kommer Outlast 2 inte utspelas i Mount Massive Asylum, utan istället äga rum i Arizonas ödsliga och mörka öken.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts