Outlast 2 för mycket för Australien – “förbjuds”

Outlast 2 för mycket för Australien – “förbjuds”

Outlast 2 kommer inte att släppas i Australien då deras organ som sköter åldersklassificering, som sanktioneras av australiska regeringen, nekar det en klassificering. Det innebär i praktiken att det förbjuds och gör sällskap med titlar som Hotline Miami 2: Wrong Number. Australiska Kotaku vet varför: flera scener med sexuellt våld. Innan du klickar på länken ska vi emellertid utfärda en SPOILER ALERT.

Detta behöver inte innebära slutet för Outlast 2 “down under”. Tidigare har utvecklare redigerat känsligt material för att blidka nämnden, eller så gör de som Hotline Miami 2-teamet: struntar i det.

I övriga världen släpps Outlast 2 den 25 april efter en försening. Teamets försök till att kickstarta en vuxenblöja gick dock om intet, vilket kanske var för väl. PR-tricket tycks ändå ha gjort avtryck.

About The Author

Bamseponny by night och … Bamseponny by day också faktiskt. Bästa spelet är The Witcher 3. Andra favoriter är Stardew Valley och XCOM 2. Choklad, friidrott, katter och RuPaul's Drag Race är bortom spel-älsklingar.

Related posts