Ny trailer om musiken i Get Even

Ny trailer om musiken i Get Even

Förra sommaren, i samband med Gamescom-mässan i Köln om jag inte minns helt fel, avslöjade Bandai Namco och polska studion The Farm 51 det nya Condemned-doftande skräckspelet Get Even. Premiärtrailern bjöd på gott om skitiga miljöer och skyltdockor i ett nedgånget dårhus.

I februari fick vi ett spikat lanseringsdatum (den 26 maj) tillsammans med en ny trailer och tio heta skärmdumpar. Nu har vi fått ännu en ny trailer där spelets musik är i fokus, skriven av Remember Me-kompositören Olivier Deriviere och framförd av Bryssels filharmoniska orkester.

Det rör sig dock om ett överraskande nytänkande soundtrack, i alla fall sett till den bakomliggande tekniken. Musiken renderas i realtid av spelmotorn(!) med hjälp av material i den  omedelbara omgivningen, samtidigt som den också reagerar på spelarens handlingar. Ambitiöst värre!

Här är den nya trailern för Get Even. Plötsligt framstår det här spelet som lite mer intressant än det verkade till en början.

Get Even – PS4/XB1/PC – The Power of Music (Trailer)

Explore the musical world of GET EVEN, scored and presented by famous composer Olivier Deriviere with the help of the Brussels Philharmonic in this video where we get to understand how Auro-3D technology is used to tell a unique story through sound.

 

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts