Ny trailer för System Shock-rebooten

Ny trailer för System Shock-rebooten

Nightdive Studios har händerna fulla just nu. Under gårdagen tog vi en titt på den stundande Turok 2-remastern, och idag bjuds vi på en en färsk trailer från System Shock-remaken. Eller ja, remake och remake, faktum är att Nightdive själva föredrar ordet “reboot” då de anser att “remake” inte riktigt ger rätt bild av projektets ambitioner.

System Shock kommer släppas först under 2018 och befinner sig för tillfället i ett tidigt pre-alpha-stadie, vilket innebär att det knappt kan klassas som spelbart vid den här tidpunkten. Trots detta släpptes en demo i samband med den lyckade Kickstarter-kampanjen, så man får ju lite känslan av att Nightdive inte har riktigt koll på begreppen de svänger sig med här.

Om du av någon anledning tycker att en reboot av System Shock inte är tillräckligt kanske det gläder dig att höra att även System Shock 3 är under utveckling, fast av ett helt annat team som leds av en av det ursprungliga spelets skapare Warren Spector.

Shodan, den illviliga AI:n som terroriserar spelaren i de gamla spelen, kommer gestaltas av den ursprungliga röstskådespelerskan Terri Brosius i bägge spelen, vilket gör situationen ännu mer förvirrande.

Hur som helst, här är den nya trailern för Nightdive Studios System Shock.

System Shock Early Pre-Alpha Trailer

An early pre-alpha teaser trailer for our faithful reboot of System Shock 1, due out in 2018 on Windows/OSX/Linux and XboxOne/PS4. Become a backer today at http://www.SystemShock.com ——————————————————————- http://www.nightdivestudios.com https://www.facebook.com/NightdiveStudios https://twitter.com/nightdivestudio

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts