Ny titt på den fanutvecklade Morrowind-remaken Skywind

Ny titt på den fanutvecklade Morrowind-remaken Skywind

I början av juni tog vi senast en titt på Skywind, den fanutvecklade remaken av gamla goda The Elder Scrolls III: Morrowind. Det är ju ett bra tag sedan, så då passar det ju sig att utvecklingsteamet laddade upp en ny video i torsdags som demonstrerar de ikoniska och enorma Silt Strider-bestarna.

Själv har jag aldrig spelat Morrowind men minns ändå dessa filurer tydligt från PC Gamer-recensionen någon gång under våren 2002. Silt Stridern krävde en del avancerat animationsarbete för att förverkligas, även om det är långt ifrån klart. Karaktärsmodellen i sig är lånad från Dragonborn-modden och kommer ersättas med en egen variant innan lanseringen av Skywind (när det nu blir).

I början av januari släppte också utvecklarna en teaservideo om Skywind som förklarade att vi under året kommer få flera kortare videor som visar var projektet befinner sig i dagsläget, och att det mesta av det tidigare upplagda materialet numera är förlegat. Titten på Silt Stridern är med andra ord den första av dessa.

Här är teasertrailern från tidigare i år och den nya Silt Strider-videon. Sitt ner när du rider på dem, bara.

Skywind – Official Channel 2017 Overhaul Preview

Important notice: The TESRSkywindOfficial channel will begin a 2017 overhaul. We will begin the process of marking old landscape previews and footage as “(Outdated)”, which will be later replaced with fresh previews that better showcase our current work.

Skywind – Silt Strider Preview

The TESRenewal Project is proud to present our first custom animation and creature skeleton showcasing the iconic and majestic Silt Strider! Be mindful that this is a very ALPHA TEST and does not represent the final outcome. There are noticeable issues with sliding, collision, pathing, etc.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts