Ny Prey-trailer visar upp det utomjordiska avskummet

Ny Prey-trailer visar upp det utomjordiska avskummet

Den 5 maj släpps Prey i butik, men redan nu tycker utgivaren Bethesda Softworks att du ska börja förbereda dig mentalt inför spelets faror. I en ny, “häftigt sprakig” trailer berättas det om tre av de skuggliknande fienderna som du kommer stöta på i spelet. Utomjordingssläktet kallas Python och de kommer tydligen i många olika former.

Först har vi Mimic, vilka – som namnet antyder – kan imitera olika objekt i omgivningen för att lura sina byten. De påminner om huvudkramarna i Alien-filmerna, inte minst eftersom de även attackerar människors ansikten med sina långa bläckfiskliknande armar. Mimics uppgift är att livnära sig på människor tills de är tillräckligt många och starka nog för att kunna gå samman och bilda en Weaver.

En annan fiende är Phantom som är en människa som blivit övertagen av en Python-varelse. Dessa är extremt farliga på nära håll, men även på långt avstånd kan de göra skada genom att skjuta elektriska projektiler som exploderar när de träffar dig. Till utseendet påminner de om Venom från Spindelmannen-universumet, fast en mindre muskulös version av honom.

Sist ut i trailern är Telepath, som kan kontrollera andra varelser med sin telepatiska förmåga. Dessa sägs vara en av spelets farligaste fiender. Ta en titt på klippet här nedanför:

Prey – Typhon Research (PEGI)

Learn more about the music, aliens and powers featured in Prey on Bethesda.net https://goo.gl/l1GgUu Something has gone very, very wrong aboard Talos I. What began as an experiment aimed at bettering humanity has turned into a full-on alien infestation by the previously contained entities called Typhon.

About The Author

Glad gamer med smak för action och äventyr, men älskar även storytunga titlar där ett bitterljuvt slut är grädden på moset. Uppväxt med konsoler, men tog år 2014 steget in i PC-världen där de magiska 60 FPS väntade.

Related posts