Ny övervåldsam Friday the 13th-trailer

Ny övervåldsam Friday the 13th-trailer

Förra sommaren fick vi de första spelsekvenserna från Friday the 13th: The Game, ett Kickstarter-finansierat spel baserat på den klassiska slasherlångköraren om den hockeymaskklädda massmördaren Jason. Om ni vill ha en mer detaljerad titt kan ni styra kosan hit för 17 minuter från spelets Dead by Daylightdoftande multiplayerdel. I korthet går det ut på att Jason ska döda alla lägerledare innan de lyckats reparera elskåp för att kunna ringa polisen, men de kan även fly med hjälp av svårstartade och antagligen högljudda civilbilar.

Onlinedelen av Friday the 13th: The Game sägs fortfarande släppas någon gång under våren och kommer följas av ett gäng enspelaruppdrag under sommaren. Men eftersom den nya trailern härnedan är helt datumlös börjar vi ana ytterligare förseningar. Hur som helst tycks spelet ha en imponerande mängd avrättningar, vilket slasherfans och allmänna övervåldsvänner (som jag) bör nicka gillande till.

Såg ni det där? Haha! Det var ganska sjukt men lite komiskt samtidigt. High five!

Friday the 13th: The Game – ‘Killer’ Trailer PAX East 2017

The PAX East 2017 ‘Killer’ Trailer featuring Crazy Lixx! Check out new locations, new counselors and of course several never before seen kills! https://www.facebook.com/Fridaythe13thGame/ https://twitter.com/Friday13thGame http://forum.f13game.com/ FRIDAY THE 13TH and all related characters and elements are trademarks of and © New Line Productions, Inc. and Horror, Inc.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts