Ny gameplay-trailer till Mass Effect: Andromeda visar ett smakprov på allt som finns att upptäcka

Ny gameplay-trailer till Mass Effect: Andromeda visar ett smakprov på allt som finns att upptäcka

Det är inte lång tid kvar nu. Den 23 mars har Mass Effect: Andromeda premiär och förväntningarna här på redaktionen är utomjordiska (pun intended). Längtan blir inte direkt mindre när Bioware bjuder på trailer efter trailer, där framför allt deras gameplay-videor är oerhört lockande.

I en ny gameplay-trailer får vi bland annat ta del av en brännande het ökenplanet vid namn Elaaden där klimatet är direkt livsfarligt. Nomaden kan användas som skydd mot den starka solen, och under utforskningen av planeten kan du placera ut “Forward Stations” som du kan använda för att fylla på extra förnödenheter, reparera Nomaden och ha som “fast travel”-punkt. På Elaaden bor Krogans, vilka inte är vänligt inställda till dig och dina kompanjoner. Det är ditt uppdrag att hjälpa planetens invånare på olika sätt, för att vinna deras förtroende och därmed bli mer välkommen på Elaaden.

Vi får också ta del av de makalösa vyerna inifrån rymdskeppet Tempest, där alla planeter visas i realtid utanför fönstret när du befinner dig i närheten av dem. Så var inte fallet i originaltrilogin, vilket förstås gör att Helius-solsystemet i Mass Effect: Andromeda känns som en mer levande plats.

Totalt kommer det finnas över hundra planeter i Mass Effect: Andromeda, varav du kommer kunna landa på och utforska ett dussintal av dem. Ta en titt här nedanför om du vill få ett smakprov på vad årets mest efterlängtade rollspel kommer att bjuda på om bara några veckor:

MASS EFFECT: ANDROMEDA | Exploration & Discovery | Official Gameplay Series – Part 3

Pre-Order Now: http://x.ea.com/27451 Welcome to the Mass Effect: Andromeda gameplay series. In this video, learn more about a galaxy that is yours to explore. Discover hundreds of points of interest, from new worlds and civilizations to derelict ships and mysterious vaults. In Mass Effect: Andromeda, you are on a mission to find a new home for humanity.

About The Author

Glad gamer med smak för action och äventyr, men älskar även storytunga titlar där ett bitterljuvt slut är grädden på moset. Uppväxt med konsoler, men tog år 2014 steget in i PC-världen där de magiska 60 FPS väntade.

Related posts