Ny Flatout 4-trailer premiärvisar ragdollminispel

Ny Flatout 4-trailer premiärvisar ragdollminispel

I februari fick vi reda på att Flatout 4: Total Insanity kommer släppas till Steam i april. Spelet utvecklas dock inte av den finska studion Bugbear som gjorde de första två spelen (vi låtsas som att Flatout 3 aldrig hände) men den nya studion Kylotonn Racing släppte det väldigt övertygande WRC 6 under fjolåret, så i alla fall jag känner mig rätt trygg med den franska studions inblandning.

En av de saker som verkligen stod ut med originalet från 2004 var de otaliga minispel som kompletterade den fysikbaserade skrotbilsracingen. I den nya trailern för Flatout 4: Total Insanity får vi reda på att de gör comeback, och vi ser korta klipp där stackars ragdollförare slungas handlöst ner i gigantiska plastmuggar och enorma golfhål, och genom överdimensionerande, rangliga jengatorn.

Här är den nya trailern för Flatout 4: Total Insanity.

FlatOut 4: Total Insanity – Gameplay Trailer

Speed across dusty roads; smash and crash in demolition derby arenas, and send your driver flying through burning rings of fire… only in FlatOut4: Total Insanity! Flatout4: Total Insanity will come to PS4 and Xbox One, in Europe, on the 17th of March 2017.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts