Ny Endless Space 2-uppdatering introducerar ny ras

Ny Endless Space 2-uppdatering introducerar ny ras

Förra sommaren rapporterade vi att Sega utökat sin pc-närvaro ytterligare genom att köpa upp 4X-mästarna Amplitude Studios. I september fick vi sedan 32 gameplayminuter från deras nya spel Endless Space 2, som sedermera lanserades som early access på Steam den 6 oktober.

Amplitude Studios har utlovat tre stora uppdateringar innan spelet lämnar early access senare i år. Den första kallades för United Empire och släpptes i december (kollla videon här) och den andra fick namnet Horatio och introducerades i slutet av januari. Nu är det dags för den tredje och sista stora uppdateringen kallad Riftborn, och precis som tidigare varit fallet syftar namnet på en ny spelbar ras.

Riftborn är ett folk som levde bortom tid och rum innan en stor katastrof tvingade dem att fly till Endless-universumet i mekaniska skal. Deras största styrka är att de kan manipulera tiden, vilket säkert orsakar en del huvudbry i det helt nya multiplayerläget för upp till åtta spelare.

Vidare har två nya galaxformer introducerats i uppdateringen (Spiral-8 och Ovoid) tillsammans med en mer livfull spelvärld, finslipad AI och förbättringar till både stridssystemet och teknologiträdet. En ny tutorial introducerar även mer mer erfarna spelare för spelets mer komplexa sidor.

Här är en video som introducerar Riftborn-uppdateringen till Endless Space 2.

Endless Space 2 – Riftborn Update

Endless Space 2 – Riftborn Update Steam Page: http://store.steampowered.com/app/392110/ Website: http://www.endless-space.com/ GAMES2GETHER: https://www.games2gether.com/endless-space-2/blog Twitter: https://twitter.com/amplitude Facebook: https://www.facebook.com/EndlessSpaceGame

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts