Nvidias nya drivrutiner lyfter Hitman och Rise of the Tomb Raider

Nvidias nya drivrutiner lyfter Hitman och Rise of the Tomb Raider

Det är lätt hänt att man glömmer bort att uppdatera till de senaste drivrutinerna när det gäller ens grafikkort, så därför kommer här en liten påminnelse om att du som ruvar på ett Nvidia-kort absolut inte bör missa den nya 378.78-versionen. De nya drivrutinerna ger nämligen en rejäl prestandaboost till en uppsjö av titlar, där framför allt siffrorna i DirectX 12-titlarna Hitman och Rise of the Tomb Raider imponerar.

Hitman får en boost på 23 %, medan Rise of the Tomb Raider stoltserar med hela 33 %- Om du vid lanseringen var van att se Lara Croft flyta på i 20,5 fps, kan du nu räkna med att hon skuttar runt i 27,2 fps i och med de nya drivrutinerna. Antagligen gäller denna bilduppdateringshastighet på ett grafikkort av äldre modell, där grafikinställningarna i spelet har maxats.

De nya 378.78-drivrutinerna har även fullt stöd för Nvidias senaste värstingkort GTX 1080 Ti. Dregla lite över siffrorna här nedanför och se till att ladda hem de senaste drivrutinerna för att få bättre flyt i dina spel:

About The Author

Glad gamer med smak för action och äventyr, men älskar även storytunga titlar där ett bitterljuvt slut är grädden på moset. Uppväxt med konsoler, men tog år 2014 steget in i PC-världen där de magiska 60 FPS väntade.

Related posts