Nu finns Trappist 1-systemet i Elite: Dangerous

Nu finns Trappist 1-systemet i Elite: Dangerous

I slutet av februari rapporterade vi att Trappist 1-systemet (som NASA påstår innehåller hela sju planeter som vi människor eventuellt skulle kunna bo på) var på väg till Elite: Dangerous, och till stora delar redan hade implementerats automatiskt i spelet som ett resultat av utvecklingsverktyget Stellar Forges avancerade procedurella beräkningar.

Nu är version 2.3 (kallad The Commanders) av Elite: Dangerous ute i betaform och man kan numera välja besöka Trappist 1 i egen hög person Faktum är att spelare (givetvis) redan gjort det, och nedan kan ni se en video där Youtube-användaren ObsidianAnt jämför det nya Trappist 1 med det ursprungliga snarlika systemet Core Sys Sector XU-P A5-0.

Övriga förändringar i version 2.3 av Elite: Dangerous listas på det officiella forumet.

Elite Dangerous – A Tour of Trappist 1

Trappist-1 arrives in Beta Patch 2.3, and I take a tour of the system, and compare it to the original procedurally generated system. Buy Elite: Dangerous: http://click.linksynergy.com/fs-bin/click?id=VHqYZONdRrk&offerid=399406.12&type=3&subid=0 Buy Horizons: http://click.linksynergy.com/fs-bin/click?id=VHqYZONdRrk&offerid=399406.8&type=3&subid=0 Paintjobs: http://click.linksynergy.com/fs-bin/click?id=VHqYZONdRrk&offerid=399406.9&type=3&subid=0 You can purchase through the above links as a way of saying a small thank you for the videos.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts